Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Пікет “для галочки”


Саме так можна назвати пікет, котрий влаштували свободівці у Івано-Франківську у вівторок зранку підчас візиту до столиці Прикарпаття прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

Заздалегідь було відомо, що в рамках свого візиту на Івано-Франківщину Прем’єр відвідає Калуш, тому пікетувальники на чолі з народним депутатом Русланом Марцінківим та секретарем міської ради Миколою Вітенком перекрили проїзд по Набережній ім. В. Стефаника (об’їзній) поруч моста по вулиці Галицькій.

Вся сіль дійства в тому, що як відомо, до Калуша з центра Івано-Франківська веде саме вулиця Галицька. І дорога пролягає саме через цей міст, але аж ніяк не під ним по об’їзній. Тому Прем’єр-міністр навіть близько не побачив пікетувальників-свободівців, які буцімто у такий спосіб намагалися привернути його увагу до катастрофічного стану цієї дороги.

Проте зачинщики цієї незрозуміло кому і для чого потрібної акції таки спромоглися своїми діями не нажарт розсердити водіїв, котрі змушені були через це стояти у довготривалому за часом величезному корку. Адже об’їхати їм пікет по вулицях Береговій і Полюя теж було не реально через ДТП, що у той час сталося на вулиці Довгій у результаті зіткнення двох автівок. Тому декотрі з водіїв, мабуть, маючи для цього наглі обставини, не витерпівши лихої долі об’їжджали пікет по тротуару…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зауважимо, що такі дії пікетувальників є кримінально караними, відповідно до статті 279 Кримінального кодексу України, яка передбачає кримінальну відповідальність за блокування транспортних комунікацій. Цікаво, як зреагують на таке правоохоронні органи? Втім, головний зачинщик даного шоу Руслан Марцінків все одно вийде “сухим із води”, прикрившись депутатською недоторканістю, а ось відповідати за все доведеться його однопартійцям та симпатикам…

Тарас Боднар
Фото: “Бліц-Інфо”

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності