Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Після Києва та Франківська залишається тільки Донецьк

Екс-міський голова Калуша, народний депутат Ігор Насалик заявив про бажання балотуватись на посаду міського голови Донецька, коли той стане українським.

Про це народний депутат України Ігор Насалик розповів журналістам телеканалу 112, відповідаючи на запитання, як провести демократичні вибори у Донецьку, коли він стане українським.

«Я вам відкрию маленьку таємницю: якщо відбудеться все необхідне, що будуть вибори, то я балотуватимуся на посаду міського голови Донецька», – ​заявив Насалик.

Ігор Насалик відзначив, що уже має чималу підтримку населення Донецька, яку здобув, займаючись звільненням українських полонених. Але нагадаємо, що щось подібне він вже розповідав, коли балотувався на мера Києва, а нещодавно й Івано-Франківська. Тільки в обох випадках це не завадило йому їх програти. І якщо у Івано-Франківську він хоча б вийшов у другий тур виборів, то у столиці він набрав менше 1% голосів киян.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож скоріш за все така заявка є черговим піарходом цього політичного мачо, якому, мабуть, таки б не завадило взяти кілька уроків самопіару у заслуженого майстра цієї справи – ​Михайла Саакашвілі…

Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності