Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Півсотні суддів до місцевих судів призначив президент Зеленський

Президент України Володимир Зеленський своїм указом №698/2019 від 17 вересня призначив 41 суддю у місцеві загальні суди.jueces2

Глава держави призначив на посади 4 суддів у Вінницькій області, 2 – у Дніпропетровській та 8 у суди Дніпра. Також посади отримали 2 суддів у Донецькій області, троє у судах Житомира, по одному у Запоріжжі та області.

Окрім того, призначено трьох суддів до місцевих загальних судів Київської області, одного – до Кіровоградської та одного до Львівської.

Зеленський також дав посаду 1 судді у місті Миколаїв, 1 – в Одесі та 1 в суді Полтавської області. 2 судді призначено до судів Рівненської області, 1 – на Тернопільщину, 1 на Харківщину та двоє до міста Харків.

Згідно указу, президент постановив призначити y місцевих загальних судах на пости 2 суддів у Херсонській області, 2 на Хмельниччині, 1 в суді Черкаської області та двох у судах Черкас.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, в Україні нараховується понад дві тисячі вакантних посад суддів.

Раніше Зеленський оголосив новий конкурс із відбору суддів до ЄСПЛ від України.

Також у команді президента заявили про провал судової реформи та  створили Комісію з правової реформи. До її складу потрапили бізнес-партнери Богдана, люди Порошенка та фігуранти скандалів.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності