Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Подалі від кордону і… безпілотників ворога. – На Хмельниччині будують арсенал під боєприпаси

Президент, Верховний головнокомандувач ЗСУ Петро Порошенко під час робочої поїздки до Хмельницької області проінспектував хід будівництва сучасного арсеналу для зберігання боєприпасів. Президент зазначив, що на його території буде введено вісім сховищ закритого типу, які дозволять розміщувати та надійно зберігати значну кількість боєприпасів для української армії.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Читайте такожУсе про вибухи військових складів під Черніговом (+6 відеосюжетів)

Порошенко також повідомив, що у 2014 році 80% боєприпасів, які знаходились на цьому арсеналі, зберігалися на відкритих майданчиках, в 2018 році – 72% вже зберігається в закритих сховищах, які «забезпечують якісне зберігання».

Загалом по Збройним Силам України буде збудовано 136 сховищ протягом 34 місяців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Читайте такожРосія отримала “алаверди” – вибухнув російський нафтопереробний завод (відео)

«Ми повинні мати ефективну систему захисту від людського фактору», – наголосив Президент та підкреслив, що цей захист має передбачати перевірку охоронців,  контроль усіх систем, відеоспостереження зі зберіганням даних в захищеному командному пункті і неможливість потрапляння на територію складів будь-яких осіб без відповідної авторизації. «Це абсолютно моя вимога для того, щоб забезпечити живучість складів», – підкреслив Петро Порошенко.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності