Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Погода в Україні видалася під знаком “Пі”

Дехто ще пам’ятає радянську мега популярну наукову телепередачу 70-80х рр. “Під знаком “П“, де число́ пі (=3,14) — математична константа, що визначається у Евклідовій геометрії як відношення довжини кола  до його діаметра тобто .

Так ось, говорячи, що погода в Україні цього року видалася під знаком “Пі”, філологи та пересічні громадяни мають на увазі зовсім не число “3,14”, а дещо значно серйозніше, і підтверджує черговий раз прогноз на ці вихідні.

Погода в Україні на вихідних, 20 і 21 червня розжарить повітря в деяких областях до максимуму, а подекуди ймовірні локальні зливи, шквали та град. Такий прогноз на суботу і неділю дали синоптики Українського гідрометцентру та Наталка Діденко.

Так, Діденко в Facebook пише, що в суботу, 20 червня, суха і спекотна погода буде у східних областях, а в інших – висока ймовірність опадів. У цих регіонах ймовірні локальні сильні грози з потужними зливами.

Протягом дня в Україні +26+31 градуси. На Сході спека до +33, а на Заході +24+28 тепла.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У Києві завтра очікується короткочасний дощ з грозою, температура +28+30.

У неділю, за словами Діденко, буде схожа синоптична ситуація.

Трохи знизяться градуси на наступному тижні, але щоб аж дуже, навряд чи“, – резюмувала вона.

Синоптики Українського гідрометцентру на своїх картах показали, де будуть дощі та грози, а де – на небі не буде жодної хмаринки. За їхніми даними, в неділю в східні області прийде невелика хмарність, але погода істотно не зміниться.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Погода в Україні 20 і 21 червня (фото: meteo.gov.ua)

Також, кажуть знаючі люди, що і врожай цьогоріч в Україні теж буде під знаком “Пі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності