Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Поголовно звільнили усе педіатричне відділення ЦРЛ, – діти не хворіють?

На Сумщині педіатрам вручили «повістки про звільнення». Співробітників педіатричного відділення Ямпільської ЦРЛ попередили про скорочення. Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав лікар педіатр Сергій Гук.1580531_800

«Нарешті сталося!!! Сьогодні усім працівникам дитячого відділення КНП”ЯМПІЛЬСЬКА ЦРЛ” Сумської області ,що знаходиться у власності Ямпільського районної ради вручено, навіть не знаю як назвати, повістки про звільнення. Подальша доля ані працівників, ані відділення невідома. Ніхто не чекає на краще, ніхто не їде на курси, тому що не впевнений у завтра, бажання працювати зникає саме собою. Фахівці, що можуть і вміють робити практично все дитячому населенню, а значить і 100% дорослому — лікарні не потрібні. Залишаються лише “професіонали”, які за десятиліття роботи навчилися лише ЧИТАТИ І КАЗАТИ ТАК», – зазначив лікар.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності