Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Польське консульство у Львові припинило прийняття візових анкет, – пандемія…

Із огляду на епідемічну ситуацію, що виникла упродовж останнього тижня (7 – 14 липня) у Львові та в регіоні, Генеральне консульство Республіки Польща у місті Львів змінює режим роботи. Зокрема, тут тимчасово не прийматимуть візові анкети та інші документи. Зміни набули чинності з понеділка, 10 серпня.

Таке повідомлення з’явилось на офіційному сайті Республіки Польща.

Так, з 10 серпня припиняють:

  • прийом візових анкет як у консульстві, так і у пунктах прийому візових анкет, зокрема візових центрах),
  • заяв з метою отримання/продовження дії Карти Поляка,
    прийом осіб у всіх інших випадках, які не вимагають невідкладного втручання консула.

Якщо Ви вже подали документи до диппредставництва, їхню видачу здійснюватимуть з 17 серпня.

“Громадяни Республіки Польща, що опинилися у складній та неочікуваній ситуації, яка вимагає невідкладного втручання консула, зможуть зв’язатися з консульством за номером +38 095 2600 200. Це екстрений номер виключно для громадян Республіки Польща, яким потрібна консульська допомога”, – зауважили у консульстві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Водночас у консульстві підкреслили, що такий режим роботи можуть змінити. Але залежатиме від розвитку епідемічної ситуації в регіоні.

Львівський консульський округ охоплює області: Івано-Франківську, Львівську, Закарпатську.

Додамо, загалом, станом на ранок 8 серпня у Львові та на Львівщині підтвердили 10 726 випадків COVID-19, 299 інфікованих пoмeрли, однак 2 906 пацієнтів одужали.

За вчорашню добу лабораторні центри провели 1442 ПЛР-тести. Відтак, 154 — позитивні. Серед них львів’ян — 72. Залишок проб у холодильнику — 2047.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності