Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ПОЛЬСЬКИЙ ГЕНЕРАЛ ПРО МЕРКЕЛЬ І ОГІРКИ

Екс-голова польської розвідки генерал Збігнєв Новак незадоволений вузькістю поглядів канцлера ФРН Ангели Меркель і її висловлюванням про те, що «вирішення кризи в Україні не повинно нашкодити Росії». Про це завив Збігнєв Новак в ефірі радіо TOK-FM.

«Якщо вона може регулювати довжину огірків, то чому не може нормально вести розмови з РФ від імені всіх країн Євросоюзу. Де зараз Євросоюз? Меркель не мислить категоріями Євросоюзу. Вона відстоює тільки інтереси Німеччини», – заявив Новак.

Колишній розвідник вважає, що Захід недооцінює небезпеку, що походить від Росії, нагадавши розділ Польщі. При цьому, генерал упевнений, що польські дипломати також, як і німецькі власті нічого не роблять, в той час, як Польщі треба готуватися до найгіршого повороту подій.

«Що буде далі? Росія може запросити екстериторіальні коридори в Калінінград через країни Балтії. А чому росіяни не можуть мати з’єднання зі своєю країною? Можуть, я неправий?», – сказав генерал.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності