Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Поляк, який йшов на заробітки в Україну, потребує психіатричного освідчення?

На ділянці відділу «Рава-Руська» прикордонники затримали поляка, який йшов на заробітки в Україну.

Про це повідомляє Держприкордонна служба України.

Так 11 червня прикордонники Львівського загону від польських колег отримали інформацію щодо можливої спроби незаконного перетину кордону однією особою. Українські охоронці кордону негайно зреагували та невдовзі затримали порушника держрубежу.

Зі слів чоловіка, він є громадянином Польщі, а незаконно перетнув кордон, аби влаштуватися на роботу в Україні. Жодних документів чоловік не мав.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Соріш з а все чоловік приховує справжню мету свого незаконного перетину кордону, інакше, якщо брати його пояснення на віру, то цей громадянин ЄС потребує психіатричного освідчення.

За незаконне перетинання кордону іноземця притягнули до адміністративної відповідальності. Після встановлення усіх обставин справи його передадуть польським правоохоронцям.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності