Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ПОЛІЦЕЙСЬКА ПАТРУЛЬНА СЛУЖБА КИЄВА

12 - ПОЛІЦЕЙСЬКА4-го липня у столиці відбулися зміни – у місті з’явилася патрульна поліція. Молоді спеціально навчені дівчата та хлопці вийшли на вулиці міста, аби стежити за порядком та спокоєм киян.

Пильні очі фотографів одразу ж розшукали серед так званих «копів» красивих дівчат, а інтернет-користувачі пішли далі – по соцмережах.
Так, вже котрий день поспіль в Інтернеті активно обговорюють не мера Кличка у кашкеті, а одну з дівчат-поліцейських, чий Instagram зацікавив людей своїм змістом.
У соцмережах активно смакують фото поліцейської із Патрульній служби Києва на яких чітко привертає увагу спосіб життя, який веде успішна дівчина і нова поліцейська Людмила Мілевич.

12 - ПОЛІЦЕЙСЬКА2Тобто, людина явно своєю працею чогось досягла у житті, а тепер готова круто все змінити і існувати на зарплату поліцейського, яка не дозволить занадто часто їсти бутерброди з червоною ікрою і кататися на машинках за мільйон гривень – навіть ремонтувати такі машинки зарплата поліцейського не дозволить.
12 - ПОЛІЦЕЙСЬКА5Можна припустити, що добробуту домігся її чоловік, який продовжує забезпечувати сім’ю червоною ікрою і машинами, поблажливо ставлячись до дивацтв дружини.
Хоча в соцмережах пишуть, що взагалі-то, подібний спосіб життя нормальний для українських ментів, навіть рядові даішники десь так і живуть. Але ж нова поліція не така?
12 - ПОЛІЦЕЙСЬКА1В соцмережах люди цікавляться, як Мілевич заробила
перший мільйон, яким бізнесом займалася або де працювала до поліції, хто її батьки, як вона збирається жити на одну зарплату? Тепер Людмила Мілевич – представник влади і особа публічна, тому така цікавість до її особи, викликана світлинами виставленими нею у соцмережах, попри вимоги керівництва МВС до нових поліцейських підчистити свої сторінки від подібних селфі, цілком зрозуміла і навіть законна.
Варто зазначити, що не кожен сьогодні готовий заради України відмовитися від Gucci і Мерседес-Бенц E 250 за 1 200 000 грн.

За матеріалами ЗМІ та соцмереж

 

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності