Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Поліція побила водія за порушення ПДР

Співробітники патрульної поліції Києва заарештували і побили водія, який порушив правила дорожнього руху і відмовився показувати документи.

Відповідне відео опублікував «Дорожній контроль», уточнивши, що ролик надіслали читачі сайту, і для об’єктивної картини видання готове опублікувати відео зі сторони поліції.

«28 листопада 2015 року, біля ТРЦ «Океан Плаза», патрульні силою витягли водія з салону автомобіля. Далі, хлопця поклали на асфальт і почали «ламати», – ​йдеться в повідомленні.

Водія силою поклали на багажник автомобіля. При цьому, у нього спали штани і він залишився в одних трусах. Патрульні не одразу дозволили водію одягнути штани і вдарили його по обличчю (це видно на 1:13 хвилині викладеного в мережах відео).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На запитання очевидців, навіщо бити водія, поліцейські відповіли: «Опір співробітникам поліції».

Тож з кожним днем існування «нацполіцаїв» все більше переконуєшся, що навіть міліція в порівнянні з ними була значно гуманнішою та професійнішою…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності