Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Поліція збила на смерть жінку… на зебрі

Минулого тижня, 26 листопада, в Києві на Подолі близько 09:00 автомобіль автогосподарства МВС смерть збив жінку на пішохідному переході. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції України в місті Києві.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 9:00 ранку в Подільському районі Києва. Іномарка з синіми номерами на пішохідному переході збила жінку. 41-річна киянка померла до приїзду» швидкої допомоги», – ​йдеться в повідомленні.
У прес-службі пізніше додали, що за кермом службового автомобіля автогосподарства МВС України перебував вільнонайманий водій.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали водія транспортного засобу, свідків та очевидців події.

За фактом ДТП на Подолі розпочате кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України – ​порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту водіями.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У прес-службі відмовилися повідомити ЛІГА.net які-небудь додаткові подробиці інциденту і лише додали, що за кермом службового автомобіля автогосподарства МВС перебував вільнонайманий водій.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності