Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Політичні партії стали товаром року

Починаючи з 2004 року й до сьогодні в Україні фіксують створення нових партій рекордними темпами. Про існування більшості з новоспечених партій українці не знають взагалі, адже їхня поява пояснюється лише однією метою – комерційний продаж.

Таку точку зору висловив голова Комітету виборців України Олексій Кошель і додав, що за останні три роки в Україні було створено, фактично, половину від усіх існуючих політичних партій.

«Ми фіксуємо зростання великої кількості технічних партій – тобто, партій, які реєструються з метою продажу пакету статутних документів або для торгівлі посадами членів дільничних виборчих комісій. Така технологія дуже часто має місце на виборах», – повідомив Кошель для видання «Радіо Свобода».

Також він наголосив, що Україна є рекордсменом Східної Європи за кількістю політичних партій, а це підриває довіру і до партій, і до виборчого процесу, і до обраної представницької влади.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності