Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Польща судитиме за російську пропаганду з приводу польської історії

У польському парламенті готують законопроект, який забороняє поширення російської пропаганди з приводу польської історії.

Про це віце-спікер Сейму Польщі Малгожата Кідава-Блонська написала на своїй сторінці в Twitter.58138-1_large-737x492

За її словами, даний закон з назвою «проти російської пропаганди, що очорняє Польщу” буде представлений вже на наступному засіданні Сейму.

«Щоб боротьба проти брехні про Польщу та нашу історію принесла плоди, її необхідно вести постійно і наполегливо», – пише віце-спікер Сейму.

Політик наголошує на необхідності вироблення єдиної для поляків позиції у захисті доброго імені своєї країни.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше голова Ради міністрів Польщі Матеуш Моравецький , коментуючи заяви Путіна про те, що СРСР не був агресором проти Польщі, назвав лідера РФ брехуном, який у такий спосіб приховує нинішні поразки РФ на міжнародній арені.

Раніше італійський суд як докази у справі нацгвардійця Марківа, звинуваченого у вбивстві італійського фотографа та його перекладача, використав матеріали публікацій, які зазвичай вважаються джерелами російської пропаганди.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності