Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Польська авіакомпанія припиняє літати до Києва та призупинить авіасполучення зі Львовом

Польська авіакомпанія LOT припиняє літати до Києва. Також тимчасово вона призупинить авіасполучення зі Львовом.

Як повідомляє портал Pasazer, мова йде про рейси з польського міста Бидгощ до Києва та Львова. Востаннє літаки авіакомппанії здійснять перельоти у третій тиждень січня. Рейси до Львова відновляться у літній сезон, тобто з початку квітня і до кінця вересня, бо у цей час сполучення є дуже популярним. А до Києва із Бидгоща можна буде дістатися тепер бюджетниим авіаперевізником Ryanair.

Раніше польська авіакомпанія LOT розглядала можливість запуску нових напрямків на українському ринку – в Дніпро, Івано-Франківськ та Вінницю. На сьогоднішній день авіакомпанія LOT виконує прямі рейси з Києва, Львова, Одеси і Харкова. Як повідомлялося, між Києвом і канадським Торонто з’явиться пряме авіасполучення. Також була названа найбезпечніша авіакомпанія 2018 року. Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) змінила правила провезення ручної поклажі. Зміни діють для пасажирів, які придбали квитки з 1 листопада 2018 року зі датою вильоту від 15 січня 2019 року. А ірландський лоукостер Ryanair підвищив плату за пріоритетну посадку і малий (до 10 кг) зареєстрований багаж.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності