Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ПОЛЮЮЧИ НА КІВАЛОВА, ПОЦІЛИЛИ В БАСАЯ?

Директора Прикарпатського юридичного інституту Національного університету «Одеська юридична академія» спіймали на отриманні хабара за пропуск до зимової сесії.

Про це повідомляє у Facebook головний військовий прокурор України, заступник генпрокурор Анатолій Матіос.
Знову про «хабарі» для Одеси, але вже з Івано-Франківська
Лаконічно

«09.12.2015 слідчим відділом військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами і спільно з співробітниками ВБКОЗ СБ України у Івано-Франківській області, у рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факт одержання директором Прикарпатського юридичного інституту Національного університету «Одеська юридична академія» неправомірної вигоди (7500 грн. і 300 дол. США) від двох студентів за допуск останніх до складання зимової сесії», – ​повідомили у військовій прокуратурі Західного регіону.

Матіос повідомив, що «хабар» виявлений та вилучений у повному обсязі під час проведення обшуку службового кабінету керівника навчального закладу. На даний час проводяться обшуки у службових приміщеннях Академії та за місцем проживання «учителя» молодих юристів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Сумно і дуже прикро від усвідомлення жахливості «комерційних підходів» таких вчителів до учбового процесу підготовки юристів. Юристів для оновлених структур правоохоронних органів зокрема. Наступний (так стогне і волає народ) напевно моя Альма-матір-юрфак Чернівецького університету. Горе-наставнику 69 років, викликали швидку допомогу. (фото з місця події)», – ​написав Матіос.

Тож Матіос фактично зізнається, що полювання ведеться на Ківалова…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності