Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Помер на порозі пенсійного фонду, не дочекавшись першої пенсії

Сьогодні в самому центрі Татарбунарах в результаті зупинки серця помер чоловік.

Як повідомляє кореспондент «Бессарабії INFORM» в Татарбунарах, чоловік, який восени мріяв отримати першу заслужену пенсію, близько 9 години ранку прийшов в Татарбунарський відділ пенсійного фонду, щоб дізнатися всі нюанси і почати збір необхідних документів.

Йому стало погано і він вийшов на вулицю, де впав замертво прямо біля входу до установи. Очевидці викликали медиків і поліцію, але прибулі на виклик працівники швидкої, констатували смерть чоловіка і просто поїхали, залишивши померлу людину на вулиці.

Правоохоронці так само швидко зробили якісь записи і поїхали. Правда, вони виявилися більш «людяними»: «Допоможіть, чим зможете», – сказали вони працівникам пенсійного і зникли.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Один з місцевих жителів, який живе поруч, виніс з дому простирадло, щоб укрити небіжчика – працівники швидкої не зробили навіть цього.

Після цього очевидці самі повідомили про подію дружині покійного. Приїхавши, схвильована жінка, судячи з усього, яка заробляє на хліб важкою працею і не має зайвої копійки, не знала до кого звертатися і кого просити про допомогу. Місцевий морг не приймає небіжчиків – фахівець у відпустці. В Арцизькому морзі день теж видався неприємний.

І тільки після того, як депутат міської ради Валентин Плита пішов до міської ради поцікавитися, чи влаштовує працівників мерії те, що у їх будинку вже майже 4 години лежить труп, звідти вийшли жінки, які дуже здивувалися, що після приїзду швидкої та поліції небіжчик продовжував лежати на тому ж місці.

Вирішити питання вдалося лише після приїзду заступника міського голови, який почав кудись дзвонити, а ще через півгодини прибули працівники в помаранчевих жилетах і трактор Т-16, що належить управлінню комунальної власності. Тіло завантажили і відвезли. Заступник мера домовився про тимчасове зберігання померлого в місцевому морзі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Небіжчик пролежав цілих чотири години в центрі міста, біля державної установи і поруч з міською радою при 30-градусній спеці.5b5f10770198c_trup

В Татарбунарах, не дождавшись выхода на пенсию, на пороге Пенсионного фонда умер мужчина. Его труп пролежал там 4 часа

В Татарбунарах, не дождавшись выхода на пенсию, на пороге Пенсионного фонда умер мужчина. Его труп пролежал там 4 часа

В Татарбунарах, не дождавшись выхода на пенсию, на пороге Пенсионного фонда умер мужчина. Его труп пролежал там 4 часа

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності