Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Помер третій військовий, постраждалий від вибухів у Балаклії

У Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги помер військовослужбовець, який дістав поранення в результаті вибухів на військовому арсеналі у Балаклії. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу Збройних сил України.maxresdefault
Зазначається, що інші військовослужбовці, які також постраждали в результаті надзвичайної події, перебувають на лікуванні, загрози їхньому життю немає.

Нагадаємо, 15 листопада на технічній території складів військової частини А1352 у Балаклії Харківської області внаслідок пожежі та вибухів загинуло двоє військовослужбовців-саперів, ще п’ятеро дістали поранення.1balakleya2

В Генштабі Збройних сил України повідомили, що за попередніми даними, вибухи на арсеналі у Балаклії спровокувало загоряння ракетного двигуна під час його завантаження в автомобіль для вивезення на утилізацію.

Слідчі ДБР кваліфікували подію як недбале ставлення військової службової особи до служби, що спричинило істотну шкоду, вчинене в умовах особливого періоду (ч. 3 ст. 425 ККУ).

16 листопада командувач Сил логістики генерал-лейтенант Олег Вишнівський заявив, що військовий арсенал у Балаклії не становить більше загрози для місцевого населення.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності