Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

ПОПРИ ІДЕОЛОГІЧНІ РОЗБІЖНОСТІ ПОЛЬСЬКА ФЕМІДА ЗАХИСТИЛА УКРАЇНЦІВ

Поляки на вулиці підійшли до українців і вимагали від них грошей. Коли грошей не знайшлося, вони накинулися на гастарбайтерів з палицями і битими пляшками. Один з нападників нацькував собаку.

Окружний суд у Пйотркове-Трибунальському в Польщі засудив до трьох років в’язниці двох поляків, які напали і побили українців у червні 2017 року. Про це  повідомила Wiadomosci Naszemiasto.
Інцидент стався в червні, коли двох українських гастарбайтерів після їх роботи на складі побили четверо місцевих жителів.
20-річний поляк і його 40-річний “шурин”, а також двоє невстановлених чоловіків вимагали від українців грошей і провокували бійку.
Українці намагалися закінчити суперечку мирно, але не мали необхідних грошей. Тоді їх жорстоко побили палицями, порізали битими пляшками і закидали камінням. Один із нападників спустив з повідця свого пітбуля, який сильно покусав одного з українців.
Після інциденту 19-річний хлопець кілька місяців переховувався від поліції, але був затриманий. Як з’ясувалося, раніше молодий чоловік уже був засуджений. Розглянувши всі обставини справи, Окружний суд Пйотркова не знайшов виправдувальних обставин для зміни вироку і засудив обох чоловіків до трьох років арешту.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності