Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Поразку свою визнав, але з політики йти не збирається…

Кандидат у президенти Петро Порошенко сказав, що подзвонить своєму опоненту Володимиру Зеленському, щоб привітати його після оголошення результатів національного екзит-полу, за результатами якого Зеленський переміг Порошенка.

Про це він заявив 21 квітня після закриття виборчих дільниць.

Ніколи не здавайся, чую я і зараз, коли бачу ці результати екзит-полів, а вони очевидні і дають підстави подзвонити зараз моєму опоненту і привітати його“, – сказав Порошенко.

Вже наступного місяця я залишу пост глави держави, так вирішила більшість українців, і я сприймаю це рішення“, – додав він.

 Порошенко звернувся до своєї команди, України та закликав “ніколи не здаватися” та повідомив про свій намір залишитися у політиці.

Ніколи. Ніколи. Ніколи. Ніколи не здавайся, якщо це не суперечить честі і здоровому глузду, саме цими словами Вінстона Черчелля я завжди керувався“, – звернувся Порошенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ніколи не здавайся, чув я в 2014 році, коли отримав від Януковича пограбовану країну. Країну, на яку сунула путінська орда, коли закордонні лідери дзвонили не привітати, а висловити співчуття. Казали, що жодна країна світу не стоїть і не стояла перед такими викликами. Тоді охочих стати президентом було набагато менше“, – додав Порошенко.

Порошенка в залі зустріли довгими оплесками.

Тим часом, команда Зеленського святкує після оголошення результатів екзит-полів, а сам Зеленський заявив, що “все можливо“…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності