Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ПОРОШЕНКО: ІЛОВАЙСЬК ЗДАЛИ ЗРАДНИКИ У ДВОХ БРИГАДАХ

Згідно з уточненими даними щодо ситуації в Іловайську, стало зрозуміло, що добровольчі батальйони потрапили в оточення з причини зради керівників двох бойових бригад. Про це на екстреному засіданні РНБО заявив президент України Петро Порошенко, новину передає Преса України.

«Я не можу не підкреслити, що певною мірою відповідальність за ситуацію в Іловайську, без сумніву, несе керівництво двох підрозділів, які самовільно залишили лінію оборони і поставили в надзвичайно складне становище своїх товаришів, – заявив президент.

Щоб у майбутньому уникнути подібного самовільного залишення бойових позицій, Україна прийме найжорсткіші заходи для припинення зради серед військовослужбовців.

«Підкреслюю, держава прийме надзвичайні і рішучі заходи, щоб не допустити національної зради», – зазначив Порошенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

При цьому, президент вважає, що українці – сильний народ і це найкраща новина, яку необхідно донести до свідомості кожного українця. Саме з цієї причини треба припинити розводити панічні настрої серед громадян і перестати розраховувати ще на когось, крім себе, в майбутній боротьбі проти російських окупантів.

«Україна здатна самостійно захистити саму себе. Нам потрібна високотехнологічна зброя, сучасні засоби розвідки. Ми завершили всі переговори. Я впевнений, що у нас є всі передумови для стабілізації. Ми повинні зберігати холоднокровність, єдність і національну загальну солідарність», – зазначив президент.

Однією з основних тем, які будуть сьогодні обговорюватися на засіданні, є необхідність збільшення чисельності військової техніки, озброєння для Національної Гвардії і збройних сил, для чого буде заслухано доповідь вітчизняної «оборонки».

«Ми заслухаємо «Укроборонпром» щодо нарощування чисельності озброєння, важкої техніки, які необхідні для армії і Національної гвардії», – зазначив Порошенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: ПУ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності