Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Порошенко розповів — хто займається продажем його бізнесу

Компанія “Ротшильд” зараз сама займається продажем бізнесу Президента України і він на це не впливає. Про це під час інтерв’ю українським журналістам сказав Президент Петро Порошенко.

Президент зазначив, що уклав угоду “не з містечковою компанією, щоб тільки зробити приховані угоди, а з компанією зі світовим ім’ям “Ротшильд”, яка має 200 років бездоганної репутації”.

Він додав, що компанія підписала угоду про те, що вона отримала всі повноваження для продажу його бізнесу.
“Компанія підтверджує, що Порошенко не має ніякого впливу на це. Вона має найбільший досвід і сьогодні найбільші світові гравці є учасниками цього процесу для підготовки необхідних пропозицій”, – сказав глава держави.
Президент додав, що “за 100 днів я зробив все можливе, щоб публічно продемонструвати цей процес – це вже не тільки питання довіри українців, а питання довіри світу”.

Нагадаємо, Порошенко обіцяв продати свій бізнес відразу після оголошення офіційних результатів президентських виборів.
Раніше виконавчий директор Rothschild & Cie Джованні Сальветті повідомляв, що українським партнером у продажу бізнесу Порошенко стане компания “Інвестиційний капітал Україна”. Це українська інвестиційна компанія, яка до 20 червня перебувала в співволодінні під керівництвом Валерії Гонтарєвої.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності