Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Порошенко усуває Медведчука від переговорів

Медведчук на переговорах мав тільки одну функцію – звільнення заручників, і її він виконував неефективно, зазначив президент.
Президент Петро Порошенко звернувся до СБУ з дорученням розглянути можливість відсторонення Віктора Медведчука від виконання функцій по звільненню заручників. Про це президент сказав увечері в середу, 10 квітня, в прямому ефірі радіо Новое время.

Де факто пан Медведчук представляє Російську Федерацію і пана Путіна“, – сказав Порошенко у відповідь на прохання журналіста прокоментувати останні заяви Медведчука про способи вирішення конфлікту в Донбасі.

Медведчук, за словами Порошенка, був єдиним каналом зв’язку з президентом РФ Володимиром Путіним, “який виявився неефективним”. “Це ніяк не компетенція Медведчука вирішувати, що робити Україні”, – сказав президент.

У кума Путіна, за словами Порошенка, була одна функція – звільнення заручників. Останній раз це сталося в грудні 2017 року. “Назвати це ефективним точно не можна“, – сказав Порошенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності