Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Порошенко в Конгресі США: у війні одними бронежилетами не перемогти

porУкраїнський президент попросив у США статус військового союзника.

Президент України Петро Порошенко подякував США за надане не летальне озброєння, однак додав, що “самими бронежилетами не можна перемогти у війні”.

Про це він сказав під час свого виступу перед обома палатами Конгресу США.

“Зрозумійте мене правильно, бронежилети, пристрої нічного бачення і нелетальне забезпечення – важливі і потрібні. Але самими бронежилетами ніхто у війні не переможе. І мир ми не збережемо самими лише бронежилетами”, – сказав Порошенко.

Він попоросив США надати Україні статус військового союзника за межами НАТО.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Українці віддають свої життя за те, щоб побачити свою країну вільною і демократичною. Українській демократії доводиться покладатися лише на свою власну армію, яка за роки незалежності не була належним чином підтримувана”, – поскаржився президент України.

Він також додав, що війна в Україні – це не просто регіональний конфлікт. За його словами, Росія може піти далі українських кордонів і “розповсюдитися на всю Європу”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності