Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Порошенко збрехав про «Рошен»

Порошенко не буде продавати бізнес, а лише передасть його в управління.

Про це пише журналістка Тетяна Висоцька.

«Пане Порошенко, передати бізнес в управління – не означає продати. Це все одно є порушенням Конституції України, а ви цього визнати не хочете», – сказала вона.

На її думку, гарант викривлює дійсність, і хочу ввести в оману все суспільство, що ніби він виконає передпрезиденську обіцянку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ви кривите душею, коли кажете, що питання про ROSHEN треба адресувати ROSHEN, а не Вам. Це неправда. Ви не продали бізнес, а віддали в управління. І будете отримувати свої прибутки від діяльності бізнесу», – додала журналістка.
«І про заборону ROSHEN на російському ринку – ЦЕ БРЕХНЯ. ROSHEN досі веде бізнес на території Росії. Раніше Липецька фабрика випускала 10 тисяч тон кондвиробів на місяць, а у грудні скорочує обсяг виробництва на 30% через падіння попиту у Росії. Але обсяги виробництва все одно становлять 7000 тон цукерок та інших кондвиробів щомісяця», – цитуємо Висоцьку.

Вона висловила своє незадоволення тим, що неправильним шляхом іде президент.

Джерело: BusinessUa

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності