Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ПОРОШЕНКУ ТАКИХ ПОВНОВАЖЕНЬ НЕ ДАВАЛИ… … щоб він міг торгувати суверенітетом і територіальною цілісністю України

Президент України Петро Порошенко не повинен розглядати українські землі як вигідний об’єкт торгової операції і плутати те, що належить українському народу зі своїми фабриками «Рошен», одна з яких успішно функціонує на території держави-агресора.

Чергові обіцянки президента України надати Донбасу спеціальний автономний статус з особливим режимом відносин з Росією та ЄС, запровадженням офіційної російської мови фактично свідчать про намір здати частину української території, перетворивши її на квазідержавне утворення.

Петро Порошенко має право самостійно виріщувати майбутнє своєї бізнес-імперії «Рошен», заводу в російському Ліпєцку. Але ніхто не давав йому повноваження торгувати суверенітетом і перетворювати Донбас в Придністров’я. Очевидно, Петро Порошенко забуває про те, що у нас парламентсько-президентська республіка і бере на себе занадто багато, думаючи, що може самочинно розпоряджатися майбутнім статусом українських земель. Також непереконливими і спекулятивними виглядають спроби Петра Порошенка виправдати відсутність реальних реформ військовими діями на Сході. Хіба не Петро Порошенко обіцяв усім українцям завершеня АТО за кілька годин?

Судячи з численних міжнародних заяв Петра Порошенка, президента більше турбує «збереження обличчя Росією», ніж національні інтереси України і захист та відновлення її територіальної цілісності.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Заяви Порошенка про те, що він готовий шукати варіант вирішення ситуації на Сході, за якого «Росія зможе зберегти обличчя», є блюзнірством над пам’яттю тисяч українців, які полягли в протистоянні з агресором. Україну взагалі не має обходити питання збереження обличчя агресором, який винен у смертях наших громадян! Росія має бути жорстко покарана. І те, що Порошенко не хоче проблем для неї, є його особистою думкою. Перемога України і повернення українських територій неможливі без проблем в Росії, під тягарем яких імперія буде тріщати по швах і розвалюватися. Розпад і дезінтеграція Росії є стратегічним інтересом України і запорукою того, що загроза зі Сходу буде назавжди усунута. Якщо цього не здатний усвідомити президент України, то краще йому залишити посаду і займатися своїм шоколадним бізнесом, розширювати виробництво свого заводу в Росії, якого, до речі, він так і не позбувся, попри усі обіцянки.

Джерело: УБК

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності