Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Посадити Порошенка і взяти під контроль “Укрзалізницю” – такі бажання Саакашвілі

Посадити Порошенка і взяти під контроль “Укрзалізницю” – такі бажання головного реформатора в Україні Міхеїла Саакашвілі.

Так голова виконавчого комітету ради Національного реформ Міхеїл Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook, що якщо ситуацію в «Укрзалізниці» не взяти під контроль, до кінця літа Україна залишиться без залізниці.

«Провели спільне засідання з наглядовою радою Укрзалізниці, і я йду звідси з тяжким враженням. Якщо ситуація, яка повністю пущена на самоплив, триватиме максимум до кінця літа Україна залишиться без залізниці», – написав Саакашвілі про держпідприємство, відоме ледь не увсьому світі захмарними зарплатами своїх керівників.

За його словами, в даний час в «Укрзалізниці» практично немає діючого керівника, і вона кинута напризволяще. На його думку, необхідно терміново вжити ряд запропонованих ним рішучих заходів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Необхідно терміново прийняти цілий ряд рішучих заходів, які я виклав, а незабаром представлю в письмовому вигляді», – сказав Саакашвілі.

Також Саакашвілі радить президенту Зеленському негайно розібратися з Порошенком і членами його режиму.

За словами Саакашвілі, Зеленський не повинен бояться заходу і якихось там організацій, оскільки вони завжди будуть говорити про політичні репресії, хоча і вони, і ми знаємо, що політичних репресій проти Порошенка і членів його режиму не може бути в принципі. Вони здійснювали військові і корупційні злочини. Які політичні репресій можуть бути проти Пашинського? Або проти Свинарчука? Ви що смієтесь?

Саакашвілі неодноразово розповідав Зеленському як він діяв будучи Президентом Грузії: «У мене такі як Порошенко сиділи тихо в клітинах і давали свідчення слідчим, щоб їх не закрили на довічне. Спецназ залітав мордою в підлогу і до слідчого. Тоді мені теж говорили про політичні репресії, але вже через рік все поміняли свою думку. Зараз Грузія очищена від таких як Порошенко».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Саакашвілі переконаний, що якщо взятися нормально за членів колишнього режиму, то можна повернути всі кредити МВФ.
Також Саакашвілі зазначає, що Порошенко лютий негідник і якщо йому не показати силу, він покладе ще кілька небесних сотень:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності