Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Повернути собі спадщину в Україні прагнуть родичі Кобзона, тому пускають чутки про його “каяття”

Як повідомлялося раніше в Москві після довгих мук вчора таки помер найвідоміший інайвпливовіший співак СРСР а потім і РФ Йосиф Кобзон. За повідомленнями російських ЗМІ Кобзон цілу добу пробув у комі, і після цього помер.

За останні роки Йосиф Кобзон, будучи на побігеньках у господаря Кремля Володимира Путіна, здобув слави друга і мецената сепаратистів з ОРДЛО та запеклого ворога Української державності.

Але відразу ж після смерті співака, який походив родом із Донбасу, і якого ще називали одним із “хрещених батьків” російської мафії, в ЗМІ почали поширюватися чутки буцімто покійний на смертному ложі поміняв свої переконання, прокляв Путіна і начебто навіть… встиг покаятися щодо України.

Так в ЗМІ розпускають чутки, що у лікарні, куди Кобзона напередодні доставили, він проклинав владу і конкретно Путіна за анексію Криму, війну на Донбасі і в Сирії, бо був дуже злим, коли лікарі сказали, що нічим не можуть йому допомогти, адже необхідне лікування є тільки в США або Європі, куди співака не пускають через санкції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

При цьому, ЗМІ чомусь не взяли до уваги, що покійний окрім російського мав також і громадянство Ізраїлю, де володів нерухомістю. А медицина цієї країни займає одне з перших місць у світі…

Також російські журналісти одного з опозиційних ЗМІ, якщо такі насправді бувають в РФ, начебто побували в лікарні, де буцімто поспілкувалися з родичами покійного. І, не розкриваючи хто саме, вказавши тільки на жіночу стать свого співрозмовника, процитували: «Та хай буде проклятий той Крим, і вся та нісенітниця на Донбасі і в Сирії! Через Путіна і його дій мене не пускають на нормальне лікування, а тут одні ідіоти! Він дуже хотів жити».

Мабуть, незабаром вони напишуть, що Кобзон ще вирішив покаятися перед Україною, яку щиро ненавидів.

А пояснити такі чутки доволі легко, адже в покійного залишилося чи мало майна на українській території, на яке його родичі, що й не дивно, мають намір претендувати, як це нині постійно робить у своїх заявах, ще один українофоб Володимир Жиріновський, розповідаючи байки про фабрику свого діда десь на Рівненщині…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що ще недавно Йосиф Кобзон відвідував бурятів та інших російських вояків, які воювали на стороні терористів на українському Донбасі проти України. Пізніше він літав до Сирії співати для тих воїнів ВВС РФ, які бомбили і продовжують бомбити мирні квартали Сирії. Висловлювався за анексію Криму та взагалі всієї Лівобережної України. Закликав окупувати Україну і вибити «фашистів» з України.

А сьогодні, мабуть, Кобзон зі своїм другом і лідером ДНР Захарченком вже зустрілися в пеклі…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності