Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Пожежа на літаку української авіакомпанії SkyUp в аеропорту єгипетського курортного Шарм-ель-Шейху

В аеропорту єгипетського курортного міста Шарм-ель-Шейх сталася пожежа на літаку української авіакомпанії SkyUp. Про це повідомляє Громадське з посиланням на міністерство цивільної авіації Єгипту.image

За цією інформацією, рейс із Запоріжжя під час приземлення в Єгипті стикнувся з проблемою: в літаку стався витік мастила з гідравлічної системи, внаслідок чого загорілася одна з шин шасі. Пасажири та екіпаж лайнера були евакуйовані, єгиптяни звітують про оперативну ліквідацію вогню відповідними службами реагування летовища. Постраждалих в інциденті немає, поширення полум’я на інші частини літака не відбулося.

Офіційний коментар щодо інциденту оприлюднила також пресслужба авіакомпанії SkyUp. “Посадка літака B737 UR-SQH, що виконував рейс SQP 7153 за маршрутом Запоріжжя – Шарм-ель-Шейх, пройшла в штатному режимі. При зарулюванні на стоянку було виявлено задимлення, яке швидко загасили співробітники аеропорту без підключення спецтехніки“, – повідомив перевізник.

В авіакомпанії уточнили, що на борту перебувало 189 пасажирів і 7 членів екіпажу. Після інциденту SkyUp замінить гальмо і основне колесо на судні, де виявлено проблему. Через ремонт стануться вимушені затримки в розкладі польотів. “Ця подія викликала затримку наступного рейсу і зміни в розкладі деяких інших рейсів компанії“, – зауважили в пресслужбі.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності