Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Представлено навушники-вкладиші з вібромотором для будильника

Невелика японська компанія King Jim Co Ltd з 22 квітня почне поставки цікавих будильників для короткого сну. Напевно, ви бачили в Мережі ролики з пасажирами, які сплять у вагонах токійської підземки або з дрімають на засіданнях з престарілими керуючими. На жаль, висипатися в цьому світі вдається не завжди і не всім. Головне не захоплюватися цим заняттям або, принаймні, прокидатися тоді, коли запланував, а не як доведеться.

Пристрій King Jim Co Ltd — невеликий, розміром з брелок прилад «Mezamashi (alarm) Earphone NMR10» з дисплеєм — розбудить вас після короткого періоду сну, який ви встановите самі. Що важливо, «дзвінок» будильника крім вас ніхто не почує, тож ваші співробітники або попутники зможуть спокійно спати далі. Сигналом до пробудження стане робота невеликих вібромоторів, вбудованих в навушники-вкладиші. При цьому навушники зможуть працювати як звичайні телефони, якщо їх під’єднати до аудіо-виходів смартфонів або інших гаджетів (але будити при цьому не будуть).

Від однієї батарейки типорозміру AAA пристрій може працювати близько півроку. Рівень гучності дзвінка — сила вібрації — встановлюється на вибір з трьох значень. Ціна приблизно складе $52,8 (6000 ієн без урахування податків). За місяць виробник розраховує випускати до 10 тис. екземплярів протягом року. Додамо, з безшумними «дзвінками» непогано справляються всілякі фітнес-браслети з віддачею. У той же час такий ось простий будильник для короткого сну в транспорті по дорозі додому чи на роботу теж може знайти свого покупця.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності