Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

“Президент” невизнаного Придністров’я користується паспортом громадянина України

Виявляється Вадим Красносельський – ставленик Кремля і «президент» так званої «республіки» Придністров’я має паспорт громадянина України і не раз за цим документом в’їжджав на територію нашої держави. Цю інформацію підтвердили колегам з молдовських ЗМІ у Державній прикордонній службі України.inx960x640

Відомо, що до 2016 року Красносельський був главою придністровського МВС у званні генерал-майора і близько восьми років перебував у розшуку в Молдові. Попри це він спокійно, ледь не щомісяця, через молдовсько-українську ділянку кордону виїжджав за межі Придністров’я за паспортами різних країн.

Лише з 2007-го по 2015 рік він 300 разів використовував російський паспорт і як мінімум 10 разів – український закордонний. За інформацією колег з Європейської правди, головними пунктами призначення придністровського сепаратиста були українські міста Київ, Одеса та Харків.

На журналістський запит в МВС України повідомили, що станом на березень 2016 року Вадим Красносельський не перебуває у розшуку. У той же час, у відомстві не стали уточнювати, чи перебував він у розшуку раніше.050049057053049

Тим часом видання Rise Moldova оприлюднило документи, з яких видно, що пан Красносельский був оголошений у міжнародний розшук ще в 2007 році. З цього списку його зняли у 2015 році за ініціативою офіційного Кишинева. А вже через рік після цього він став «президентом» невизнаної республіки.

До слова, як би це дивно не звучало, пори те, що Красносельський є лідером сепаратистської невизнаної республіки, на кшталт «ДНР» та «ЛНР» в Україні, уряд Молдови не відмовляється від контактів з ним та не забороняє цього нашим дипломатам.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності