Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Президент підтримав ініціативу представників студентської молоді

kr-stil Президент України Віктор Янукович підтримав ініціативу представників студентської молоді щодо їхньої участі в Загальнонаціональному круглому столі «Об’єднаємо Україну».

Під час вчорашньої зустрічі Глави держави з представниками студентської молоді координатор Студентської ради міста Києва Артем Нікіфоров звернувся до Віктора Януковича з проханням щодо участі студентів у Загальнонаціональному круглому столі «Об’єднаємо Україну».
«Нам здається, що студенти повинні бути рівноправно представлені за цим круглим столом. Не в контексті участі від політичних громадських організацій чи наближених до тих чи інших політичних течій, а просто студенти, які віддалені від політичних процесів, а просто говорять самі за себе», – сказав Артем Нікіфоров, наголосивши на важливості участі студентів у такому круглому столі.

Джерело: Офіційне інтернет-представництво Президента України

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності