Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Президент Зеленський із дружиною взяли участь в інтронізації імператора Японії Нарухіто

Президент України Володимир Зеленський із дружиною Оленою взяли участь у інтронізації імператора Японії Нарухіто. Урочиста церемонія відбулася на території імператорського палацу в Токіо.1000_545_1556702699-9126

На заході президенту довелося дотримуватися дрескоду white tie, який передбачає фрак і брюки з шовковими або атласними лампасами, накрохмалену білу сорочку і такого ж кольору жилет, обов’язково застебнутий на всі три ґудзики, білу краватку-метелик і білу нагрудну хустинку, лаковані чорні туфлі й чорні шкарпетки. Фото святкового вбрання опублікували в Instagram Олени Зеленської.

Для жінок white tie означає довгу сукню до підлоги, рукавички, клатч і закриті туфлі. Волосся має бути укладене, очі й губи нафарбовані.

Олена Зеленська вибрала довгу жовта сукня з рукавами-ліхтариками і бежеві туфлі-човники. Образ доповнили прозорі рукавички, декоровані намистинами.24450004

Нагадаємо, що користувачі, не розуміючись у дипломатичному протоколі щодо туалету перших осіб, неодноразово критикували Олену Зеленську за вибір вбрання. Раніше її розгромили за образ, в якому вона вийшла на публіку під час візиту з президентом до Канади.

Пізніше першу леді похвалили за зовнішній вигляд на зустрічі з послом Франції в Україні Ізабель Дюмон. Нещодавно перша леді з’явилася на офіційному заході в костюмі відомого бренду, який також любить донька президента США Іванка Трамп.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності