Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Президент Зеленський пропонує надавати громадянство етнічним українцям з ДРУЖНІХ країн

Президент України Володимир Зеленський доручив МЗС розробити механізм надання українського громадянства як другого для етнічних українців з дружніх нам країн, які прагнуть долучитися до розвитку своєї історичної батьківщини.02201515_42

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента України.

«Офіс Президента України із сумом та обуренням зустрів звістку щодо продовження арешту 24 українським морякам, а також підписання Президентом Російської Федерації указу про спрощений порядок надання українцям російського громадянства. Ми розуміємо, що він спрямований на наших громадян, які вимушені проживати на тимчасово окупованих територіях. Ми вважаємо, що цей крок створює додаткові перешкоди на шляху до деескалації конфлікту та реінтеграції Донбасу, прихильність до яких керівництво Росії неодноразово декларувало. Зі свого боку Президент України доручає МЗС розробити механізм надання українського громадянства як другого для етнічних українців з дружніх нам країн, які прагнуть долучитися до розвитку своєї історичної батьківщини. Також Володимир Зеленський доручає розробити механізм спрощеного надання українського громадянства людям, які потерпають від порушення прав і свобод у своїх країнах», – йдеться у повідомленні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності