Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Профінансовано лютневі пенсії для 600 тисяч військових пенсіонерів

В Україні завершено фінансування військових пенсій за лютий. Про це повідомиляє Міністерство соціальної політики.

«За інформацією Пенсійного фонду, фінансування пенсій колишніх військовослужбовців за лютий проведено у повному обсязі. На ці потреби було спрямовано 1 млрд. 450 млн. грн. 600 тис. військових вже можуть отримати пенсійні виплати у поштових відділеннях та відділеннях банків», – сказала вона.

Наталія Королевська повідомила, що станом на 5 лютого пенсійні виплати профінансовано на 4,6 млрд. грн., що становить 21,5% від місячної потреби. Загалом же на пенсії у лютому місяці буде спрямовано 21,3 млрд. гривень.
«У лютому, так як і у попередні місяці, фінансування та виплата пенсій відбуваються в повному обсязі та відповідно до встановленого поденного графіку. Виплати розпочалися 4 лютого і завершаться 25 лютого. Своєчасність та повнота цих виплат перебуває на моєму особистому контролі», – зазначила вона.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності