Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Прокляття збройних сил РФ, – у черговій катастрофі розбився винищувач Су-57 (Т-50)

Грудень став проклятим місяцем для збройних сил Росії – не встигли там оговтатися після суїциду замкомандира Кремлівського полку, авіакатастрофи бойового гелікоптера 11 грудня, пожежі на єдиному авіаносці і затоплення підводного човна 12 грудня, як сьогодні, 24 грудня, у Хабаровському краї розбився перший серійний винищувач Су-57 (Т-50).

Про це повідомляють російські ЗМІ .Vynyshhuvach-Su-57-1

Подія сталась у 11 км від аеродрому Дземгі.

Льотчику вдалось катапультуватися та його евакуйовано.

За попередньою причиною аварія сталась через відмову системи управління літака.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Це перша аварія винищувача цього типу. Повідомляється, що літак ще не був переданий військовим та належав заводу виробникові.

Дослідні зразки для льотних випробувань виготовляються на авіаційному заводі Комсомольск-на-Амурі.

Су-57 – російський багатоцільовий літак п’ятого покоління, розроблений ОКБ “Сухого”. Його розробка розпочалась на початку 2000-з років. Першій політ Су-57 відбувся у 2010 році в Комсомольську-на-Амурі.

Нагадаємо, що минулого тижня у Росії дальній бомбардувальник Ту-22М3 здійснив аварійну посадку на ґрунт в Астраханській області в Росії через відмову двигуна.6e937aa5bf47861c0e8bef8f7d771db0

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності