Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Пропаганда лесбійства в українській школі американцем під прикриттям боротьби з булінгом

Американський режисер Лі Гірш приїхав в Україну з документальною стрічкою проти булінгу, що містить сцени схвального ставлення до лесбійських відносин у школі. Чоловік планує показати стрічку у 320-ти школах.
Одна з головних героїнь фільму — лесбійка. Її теперішні батьки розповідають зі сльозами на очах, що вона виросла в сім’ї, де примушували ходити до церкви, там їй сказали, що гомосексуалізм — це гріх. Таким чином нав’язується думка, що гомосексуалізм – це добре, а християнство – це погано. 77294123_1396489563847737_6306313730690908160_o
Демонструються кадри де вона обіймається зі своєю дівчиною. Також вона постійно повторює, що продовжує спротив, щоб отримати визнання та перемогу, бо якщо вона програє, то інші виграють.

Майже двісті старшокласників з Барвінківського району стали глядачами мандрівного кінофестивалю DOCUDAYS UA 2019, який завітав до Барвінківської школи №1 на запрошення Ігоря Макаревича, генерального директора агрофірми «Подолівська».NUc-577x381

ФОТО: “Покров”

Учні з двох шкіл, якими опікується агропідприємство, Гаврилівського НВК і Опорного закладу Барвінківська ЗОШ №1, переглянули фестивальну стрічку «Булер». У фільмі розповідається про поневіряння двох підлітків з різних американських штатів, яких цькують однолітки, бо ті не вписуються у їх картину світосприйняття.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕЛіберасти тепер вимагають толерантності до… педофілів

Проблема булінгу є дійсно важливою та актуальною, але деякі організації, що перелічені наприкінці сторінки “[2]”, мають на меті найперше НЕ захистити дітей від цього явища, вони прагнуть знайти дітей з травмами та зробити з них борців проти українського суспільства: через фемінізм, гомосексуалізм та опозицію традиційній сім’ї.

Єдиний спосіб зробити фільм прийнятним для показу в українських школах — повністю прибрати з нього історію про лесбійку-героїню руху спротиву.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЩЕ ДО ТЕМИЧерез гомосексуалістів Угорщина відмовляється від участі у Євробаченнях

Українській владі і освітянам потрібно заохочувати здоровий спосіб життя, а не потурати різним збоченням втручатися у виховання дітей.UZOub4_5ac5a89df191c1_71495531 ФОТО ілюстративне

Водночас можемо спостерігати цілу дискредитаційну кампанію проти впровадження предмету “Основи сім’ї” як частини варіативної складової.

З цього року в українських школах старшокласники отримали можливість факультативно вивчати дуже потрібний предмет – “Основи сім’ї”. Цей курс розроблений задля підготовки молодого покоління до майбутнього подружнього життя й побудови здорової й міцної родини. В підручниках підіймаються важливі для молодих людей питання: побудова стосунків, відповідальність, духовна зрілість, формування ідентичності, готовність до створення сім’ї, подружні обов’язки, виховання дітей та багато інших.

Проте навіть існування такого предмету в школах не залишилося поза увагою ліволіберальної спільноти, а випуск підручників зі здоровим трактуванням сім’ї став приводом для вимог провести так звану “антидискримінаційну експертизу”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності