Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ПРИЧИНА ДТП НАШОГО АВТОБУСА У ПОЛЬЩІ

ПРИЧИНА – КОНТРАБАНДНІ ЦИГАРКИ Й ІНФАРКТ?..
Загальновідомо, що думка кожного з нас заслуговує уваги і має право на життя. Так само, кожна версія чи трактування тих чи інших подій, трафунків, ситуацій і т. д.

Ось що розповів авторові цих рядків близький родич однієї з жертв трагедії поблизу столиці Польщі, котра трапилася нещодавно (23 липня, – ред.) з автобусом маршруту «Долина-Івано-Франківськ-Варшава» та його пасажирами (про дане ДТП «ЗЛ» повідомляла читача в минулому номері газети, – ред.). Звісно, мій співрозмовник попросив не розкривати його інкогніто.

За словами оповідача, почалося все з контрабандних цигарок, на котрі польські митники наткнулися в автобусі. Було їх аж зана-а-адто багато. І почався багатогодинний «шмон» цього транспортного засобу.
В кінцевому результаті один з водіїв автобуса залишився залагоджувати справи на митниці, а другий повіз пасажирів до пункту призначення.

І не довіз…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

– Сам розумієш, – завершив розповідь мій візаві, – скільки нервів у всіх, а тим більше у водіїв, «з’їв» цей обшук і цей конфлікт з митниками. І яким було і психічне, і психологічне перенавантаження… Припускаю, і це найімовірніше, що у водія стався інфаркт або інсульт… Правда, всього цього не афішують. Але розтин покаже. Як довідаюся щось нового, то дам тобі знати…

Що ж, знаючи звички наших вітчизняних подорожувальників, можна припустити, що версія мого співрозмовника – найправдивіше…

Юрій ПЕТРУХІН, член НСЖУ

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності