Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Причину смерті дити у Івано-Франківську покаже розтин

Минулої суботи в Івано-Франківську трапилась трагедія. В одному із житлових будинків на вулиці Івана Павла ІІ помер 9-річний хлопчик.

За день до того мама з дитиною були на прийомі у лікаря, адже хлопчик скаржився на біль в горлі, повідомляє pkgr-uoz.if.ua

“Я не можу коментувати будь-які попередні лікарські діагнози. Лише скажу, коли наша бригада “швидкої” прибула на місце, то дитина вже була мертва. На вимогу родичів медики провели невідкладні реанімаційні заходи, проте дива не трапилось.  Причину смерті може назвати лише патологоанатом після розтину”, — пояснює головний лікар Івано-Франківської станції швидкої і невідкладної медичної допомоги Ігор Ковалюк.

Відомо, що сім’я, у якій росла дитина, була благополучною. Хлопчика до медичного закладу не госпіталізували, лікування відбувалося в домашніх умовах.

За фактом смерті школяра поліцейські відкрили кримінальне провадження. Однак будь-які висновки правоохоронці робити відмовляються, адже чекають на результати розтину.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності