Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Прикарпатські військові нудьгують в тилу, тому із п’яну зламали в парку дитячу забавку

Ввечері 2 грудня поліція Івано-Франківська отримала виклик від сторожів міського парку про те, що група осіб у камуфляжній формі вчиняє хуліганські дії з динозавром. На виклик виїхали міліція і рота спецпризначення.

На місці затримали 10 нетверезих військовослужбовців.kjmgiuuiyhrf

Відірвали канат, кіготь у лапи динозавра, ще є інші пошкодження”, – розповіла  на оперативній нараді директорка КП “Центр розвитку міста і рекреації” Руслана Василюк.

Хуліганів передали військовій комендатурі.

Руслана Василюк просить поліцію “не спускати справу”, щоб ці особи відновили пошкодження своїм коштом.9404aa701c1d561a6c84752ace01c454

Нагадаємо, минулого місяця скульптуру динозавра встановили біля гірки, де перед тим влаштували альпін-парк для найменших дітей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нещодавно, група п’яних вандалів товклася по динозавру, поки не відламали лапу. Скульптуру відновили, хуліганів поки що не знайшли.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності