Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Прикарпатського лікаря теж «проілюстрували»

ВОРО «Майдан» 15 листопада розглянув люстрацію керівника Вигодської лікарні Студента М. Д. За дане рішення проголосувала більшість.

«Для справедливості потрібно відмітити, що це питання політичне. Оскільки Студент М. Д. в присутності працівників колективу та громадськості стверджував: «Регіонали були є і будуть», а також відібрав у нього Бог розум бо він дозволив собі сказати, що легше ніж встромити в наших майданівців ніж у свиню… Проте поштовхом стала погроза коли ми прийшли до нього просити ліки на АТО він показав на аптеку і сказав, що донецькі з нами наведуть порядок…», – розповідає активістка Алла Шевченко.

Зауважимо, що «сміттєва люстрація» Студента М. Д. зафіксована на відеозаписі. Лікар самостійно чимчикує до смітників, а потім майданівці тільки його підсадили.

Після відвідин смітника керуючий Вигодської лікарні більше 2-х годин сперечався з активістами і десь біля 24 години того ж дня він потрапив до Долинської лікарні нібито зі струсом мозку, відбитою ниркою і т. д. Вже на наступний день 22 листопада «важкохворого» швидкою було доставлено в Івано-Франківську обласну лікарню. Проте вже там він чудесним способом виздоровів, оскільки в нього констатували всього лише «забій м’яких тканин».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Наша вимога, щоб районна рада розірвала контракт з Студентом М. Д., оскільки ми вважаємо, що даний керівник неадекватний і підтримує антидержавну політику. Якщо наша районна рада не підтримає нашу вимогу, ми підемо іншим шляхом. Підключимо обласну та всеукраїнську пресу, а також ініціюватимемо в правоохоронних органах перевірку Вигодської лікарні. І ми доведемо свою правоту. Слава Україні!», – підсумувала Алла Шевченко.

Джерело: Стик

Хто наступний?

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності