Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ПРИКОРДОННИКІВ відсторонили ЗА ЧЕБОТАРЯ

Співробітників Державної прикордонної служби України, які забезпечили вручення повістки екс-заступнику глави МВС Сергію Чеботарю, відсторонили від служби.

Про це Дорожньому контролю стало відомо з своїх джерел в правоохоронних органах.

Нагадаємо, що 22 травня 2015 року, під час посадки на літак до Австрії, Сергію Чеботарю була вручена повістка на виклик до слідчого Генпрокуратури. Працівники ДПСУ забезпечили прохід оперативників СБУ, які й вручили екс-заступнику глави МВС зазначену повістку.

Відразу після відльоту в Австрію, у Генеральній прокуратурі заявили, що будуть розбиратися, чому Чеботар не прийшов на допит. При цьому, в ГПУ зазначили, що до Чеботаря може бути застосований силовий привід. Як вже раніше писав «ДК», тиждень тому, Сергій Чеботар повернувся в Україну, але, на допит знову не з’явився.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У Генпрокуратурі припинили як-небудь коментувати цю справу і просто забули про існування Чеботаря. Більш того, кілька днів тому, за ініціативи голови МВС Арсена Авакова, почалося службове розслідування по тих співробітниках прикордонної служби, які дали можливість СБУ вручити повістку Чеботарю.

Джерела «Дорожнього контролю» в правоохоронних органах зазначають, що в результаті службового розслідування, прикордонників, швидше за все, звільнять з роботи. При цьому, сам Сергій Чеботар, хоч більше і не займає посаду заступника міністра, продовжує сидіти в тому ж самому кабінеті і «вирішувати питання».

Також повідомлялося, що наступником заступник глави МВС Чеботаря виявився його племінник.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності