Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

«ПРИВАТБАНКУ» ЗАГРОЖУЄ БАНКРУТСТВО?

Міжнародні  фінансові організації  заявляють про те, що рейтинг «ПриватБанку» по частині довгострокового кредитування різко впав.

Таке явище знижує не тільки рейтинг банку на світовому ринку, але і є першою ознакою того, що банк очікує банкрутство.

Зазначимо, що першим повідомило про загрозу міжнародне рейтингове агентство S&P. Фахівці агентства заявили, що за обставинами в іноземній валюті до «СС» на час проведення переговорів з кредиторами про продовження євробондів банку згідно з рекомендаціями Національного Банку України.

Згідно з о фіційним повідомленням S&P, короткостроковий кредитний рейтинг банку підтверджений на рівні «С». Як зазначає S&P, на сьогодні «ПриватБанк» займає лідируючі позиції на банківському ринку України, ринку депозитів фізичних осіб і виконує в повному обсязі свої зобов’язання перед вкладниками.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відзначається, що перегляд рейтингу ПриватБанку викликаний виключно пропозицією власникам облігацій, серед іншого, продовжити термін погашення єврооблігацій і не пов’язаний з фінансовим становищем банку.

Разом з тим, за інформацією S&P, незважаючи на поточну рейтингову дія, рейтинги «ПриватБанку» є одними з найвищих серед українських банків і індивідуальна оцінка характеристик кредитоспроможності банку (SACP) встановлена на рівні «ССС», що вище значення суверенного рейтингу України.

Джерело: gogetnews.info

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності