Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Призовники побили працівника Львівського військомісаріату

Сьогодні, 18 листопада, під час здійснення заходів з оповіщення громадян призовного віку по вулиці Татарській 2а міста Львова було здійснено напад на військовослужбовця Сихівського районного військового комісаріату. Про це повідомила прес-служба Львівського обласного військового комісаріату.

Так, під час вручення повістки працівниками військкомату, чоловік попросив час для того, щоб взяти особисті речі, однак скористався цим і подзвонив сусідам з поверху вище.imagesfeyeyeueuue

«Сусід, який спустився, будучи в стані алкогольного сп’яніння запропонував представникам військкомату вийти для бесіди на вулицю. Під час руху сходами дана особа завдала офіцеру декілька ударів руками в голову. Після того, як військовослужбовець втратив рівновагу продовжив наносити удари ногами в голову. Згодом до бійки долучився колега з тієї самої квартири третього поверху. Вийшовши на вулицю повз проїжджав патруль Поліції. Побачивши його кривдники втекли до себе у квартиру та продовжили погрози з вікна квартири», – йдеться у повідомленні.

Прес-служба також зазначила, що особу одного із нападників попередньо встановлено. Військовослужбовець військкомату звернувся із заявою у Галицький райвідділ поліції та у 8-му лікарню м.Львова де йому була надана медична допомога. Попередньо загрози життю та здоров’ю немає.

«Чим керувався нападник і які правові наслідки даного вчинку встановлюватиме поліція», – повідомили у прес-службі.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності