Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Путін уник екзорцизму, а про арештованого шамана в поліцейській базі відомостей нема

У Бурятії повідомили про затримання поліцією в ніч на четвер Олександра Габишева – жителя Якутії, відомого як “шаман, що йде виганяти Путіна”. Про це написали місцеві ЗМІ і прихильники Габишева.1C6405C6-2C2E-42E3-B7A6-6FB1403F041C_cx26_cy19_cw74_w1597_n_r1_st

Приїхали два автобуси з поліцією, скрутили і завантажили разом з візком і відвезли у напрямку Улан-Уде (столиці Бурятії. – Ред.)”, – повідомив один з людей, який супроводжував шамана, порталу Znak.com.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИІз Якутії в Москву мандрує шаман “виганяти Путіна”

Ще один очевидець затримання, письменник Віктор Єгоров, розповів “Московському комсомольцю”, що Габишева відвезли з табору на узбіччі дороги невідомі люди.

У відповідь на запит BBC в МВС Бурятії, не уточнюючи прізвище людини, повідомили наступне: “19 вересня на 202-му кілометрі федеральної траси М-53 “Байкал” співробітниками поліції за дорученням слідчого затриманий чоловік 1958 року народження, який перебуває в розшуку за скоєння злочину на території Республіки Саха (Якутія)”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У повідомленні уточнюється, що затриманого планується “найближчим авіарейсом доставити з Улан-Уде до Якутська для проведення слідчих дій”. Водночас чоловіка на ім’я Олександр Габишев немає в офіційній базі людей, яких розшукує поліція в Якутії.

Олександр Габишев почав свій похід проти Путіна в березні цього року і пройшов вже близько 2800 кілометрів. 10 вересня в Улан-Уде відбулися зіткнення між силовиками і учасниками народної ради, яка почалася після затримання двох прихильників Габишева.default-1a8p

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності