Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

П’яні африканці у Києві побили двох українців, а одного намагалися переїхати авто

Непересічна ситуація сталася сьогодні вночі у Києв, де п’яні африканці ледь не вбили двох українців.

30715ed98789be1e0a747f2932665b77_0.JPGФото ілюстативне

Про це у ФБ повідомляє блогер Назар Приходько.

На вулиці Бориса Гмирі чоловік попросив приїжджих африканців зробити музику в автівці тихіше, бо ніч на дворі. Одразу ж зазначу, що зробив він це не у дуже вихованій формі, так би мовити.

З автівки послідувала відповідь десь у такому ж дусі. Потім, африканці вирішили… ПЕРЕЇХАТИ чоловіка і зробили спробу. Після цього, громадянин України розбив їм заднє скло. Після цього зав’язалася бійка. На допомогу нашому громадянину, кинулись інші небайдужі. В результаті двоє наших громадян у лікарні, один з африканців від шпиталізації відмовився.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В результаті, затримали водія-африканця, який вів себе найагресивніше, кричав “Fu.k Ukraine, fu.k everybody!”. Плюс, у нього перевищена норма алкоголю у крові. Його співплемінники намагалися відбити його, звинувачуючи поліціянтів у расизмі, бо білих не затримали.

Отакі от Київські ночі. Да, наш співгромадянин міг би і м’якше попросити, але провина, на мій погляд, все ж більша у представників сонячного континенту. Будуть знати, як треба себе поводити”, – пише блогер.dshshshhdyheyjrkjk

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності