Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

П’ятеро лісорубів знайшли смерть у бурхливій водоймі на ЗіЛу. Деталі трагедії та фоторепортаж

Вчора, 11 червня, о 17.20 год. в результаті стихійного лиха (ливневі дощі, град, які стали причиною селевого потоку) у Тячівському районі на Закарпатті вантажівка ЗіЛ-131 злетіла з дороги в гірську річку – загинули п’ятеро людей (1964, 1963, 1981, 1991 та 1992 р.н.).9a76e63-lisovoz-original

Серед загиблих – двоє працівників лісгоспу та троє жителів села Тарасівка. Усі разом вони їхали на заготівлю дров. Розпочалася негода. Через сильну грозу водій не впорався з керуванням та автомобіль скотився з гори в річку.

Працівники, повертаючись пішим ходом додому, потрапили під сильну зливу, яка супроводжувалася опадами у вигляді граду, дощу. В результаті чого відбувся витік потічка Пригудин, висота хвилі якого сягнула близько 5 метрів, спричинила селевий потік (грунт, каміння, дерева тощо), який зніс зазначених працівників підприємства, зачепивши також на шляху авто ЗИЛ -131 та інших трьох мешканців с. Тарасівка.

Автомобіль ЗИЛ-131 не належить ДП « Тячівське ЛГ» та не виконував роботу на замовлення лісгоспу .

Нещасний випадок стався на відстані близько 1 км від місця роботи, де загиблі працівники лісгоспу Іван Магей та Іван Сасин працювали в робочий час.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Розстеження нещасного випадку проводить Дубівське відділення Національної поліції України в Закарпатській області“, – повідомляють у прес-службі ЗОУЛМГ.

fd0faeb-120619555

Наразі тіла чотирьох загиблих знайшли. П’ятого віднесла бурхлива річка аж за 2 км. від вантажівки.4-865-81

Тим часом синоптики попереджають, що на Півночі та Заході України спеку супроводжуватимуть зливи та грози.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності