Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

П’ятеро поліцейських на євробляхах не витримали зустрічі із українською реєстрацією (відео)

 

Сьогодні вранці у Черкасах на перехресті вулиць Благовісна – Казбетська сталася ДТП. Унаслідок аварії постраждало п’ять осіб, яких було госпіталізовано до Третьої міської лікарні.

На відео, яке згодом оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук черкаський журналіст Стас Кухарчук, видно, що водій автомобіля Ford не надав переваги в русі водію автомобіля Audi, який їхав головною дорогою по вулиці Благовісній. Як повідомив у своєму дописі пан Кухарчук, в автомобілі Audі знаходилось п’ятеро поліцейських.

“Черкаси місто контрастів. Ауді на “євробляхах” у салоні якого знаходяться 5 поліцейських, показує вищий пілотаж керування на Благовісній, а зупиняє її старенький форд з українською реєстрацією”, – написав журналіст.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Факт того, що у вказаній автівці перебували працівники поліції, підтвердив керівник сектору комунікацій ГУНП в Черкаській області  Дмитро Грищенко. Втім,  чи були вони при виконанні службових обов’язків та до якого підрозділу належать, наразі не відомо.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності