Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

РАБІВ ДО КАНАДИ НЕ ПУСКАЮТЬ!

«Канада оголосила про скасування віз українцям», – уже котрий місяць поспіль радісно перешіптуються між собою українці, і котрий місяць поспіль цю інформацію офіційна Канада спростовує.

Так в штабі партій Канади повідомляли, що у їхньої країни з Україною склалися особливі стосунки, до того ж, на території Канади проживає більше мільйона громадян українського походження, тому питання про скасування візового режиму для коротких подорожей піднімалося дуже давно. За останні дев’ять років у Канаді статус постійного жителя був наданий 22 тисячам громадян України. Крім цього, майже вдвічі зросла кількість українських студентів у канадських вузах.

У посольстві Канади в України спростували поширену в ЗМІ інформацію про скасування віз для громадян України. Про це йдеться в заяві посольства у Facebook.

“…Інформація про нібито скасування віз для українців на в’їзд у Канаду, яку поширили деякі ЗМІ, не відповідає дійсності. Зауважте, що подібні новини повинні насамперед бути опублікованими на офіційних сайтах уряду та посольства Канади”, – йдеться в повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Напередодні низка ЗМІ повідомили, що Канада відмінила візи для українців. Дане рішення нібито підтримав уряд Канади і після роботи над технічними моментами буде запроваджено безвізовий режим.

Так, раніше йшлося про можливість безвізового туризму до Канади, але не більше. Хоча для цього Уряду України слід виконати низку вимог, які свого часу поставили перед Україною і в ЄС. А про скасування робочих віз навіть мови не йшло.

І схоже на те, що і про туристичні безвізові подорожі до Канади українцям слід забути, адже туристична віза їх не зупиняє в сусідніх США шукати роботу, не спинив би їх і безвізовий туризм в країні червоного кленового листка, адже будь-який українець, що після покращення змушений в себе вдома жити за зарплатню, яка не перевищує й $100, без вагань погодиться в Канаді за 2-3 тисячі канадійських долярів виконувати ту роботу, котру канадієць не робитиме й за 10 тисяч…

А це, мабуть, і є відповіддю на основне питання, чому уряд України раніше не поспішав виконувати вимоги ЄС щодо безвізового режиму, а нині так само не поспішає це робити і з Канадою, адже хто працюватиме на кондитерських фабриках Рошен, металургійних комбінатах, шахтах за згадані калька десять долярів? Китайці працювати в Україну за такі гроші працювати не поїдуть, бо вони вже дома отримують від $300 до $500, а біженці з Близького і Середнього Сходу та Північної Африки вже сказали у Європі, що вони за жодні гроші не працюватимуть, на тарілку хумуса і вибухівку їм вистачить коштів із соцдопомоги.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ось і виходить, що українських рабів до Канади не пускають !..

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності