Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

РАБОВЛАСНИЦТВО ПІД НОСОМ ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОРА МОСКАЛЯ

Молодий сирота розповів, що чотири місяці пробув у рабстві у місцевого барона.

Раб із Мукачево Громадське ТБ Зкарпаття Михайло із Сваляви каже, що 4 місяці провів в рабстві у циганського барона. Батько підозрюваного у вбивстві 18-річного рома у Мукачевому Калман Лакатош тримав у себе вдома чотирьох рабів.

Молодий хлопець на ім’я Михайло розповів, що чотири місяці пробув у рабстві у місцевого циганського барона, передає Громадське ТБ Закарпаття.

Він каже, що його жорстоко били, підвішували за руки до стелі, у нього вся спина у шрамах. Окрім того, хлопця зовсім не годували.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Михайло каже, що сам він сирота, приїхав із Сваляви. В таборі ромів опинився, бо йому запропонували роботу. Інші полонені втекли, а він залишався у рабстві. Зараз одна з місцевих жительок прихистила його у себе.

Нагадаємо, у ніч проти п’ятниці, 9 жовтня, у Мукачевому під час кримінальних розбірок барона сталося вбивство 18-річного рома. Дізнавшись про загибель юнака, обурена юрба відправилася до будинку барона і підпалила його.

Зазначимо,11 липня у Мукачевому Закарпатської області пролунала стрілянина. Учасниками перестрілки поблизу спортивно-оздоровчого комплексу «Антарес», який належить народному депутату Михайлу Ланьо, стали представники «Правого сектору» і міліція. Сторони звинувачують одна одну в «кришуванні» контрабанди в регіоні.

Джерело: Закарпаття

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності